[Ulotka. Incipit] Naszych problemów nikt za nas nie rozwiąże / Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej. (Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej, 2003)
Ulotka nawołująca do głosowania w referendum przeciw wejściu do UE.