[Ulotka. Incipit] Naszych problemów nikt za nas nie rozwiąże - Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej (Warszawa : Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej, 2003)
Ulotka nawołująca do głosowania w referendum przeciw wejściu do UE.
Keywords: Referendum -- Polska -- 2003 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1990-.