[Afisz. Incipit] Z okazji VII Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Jerzy Połomski ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie Jerzego Połomskiego i Kaliny Jędrusik 26-27.08.1967 w sopockim Grand Hotelu i Teatrze w Gdańsku.