[Afisz. Incipit] Z okazji VII Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Jerzy Połomski ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie Jerzego Połomskiego i Kaliny Jędrusik 26-27.08.1967 w sopockim Grand Hotelu i Teatrze w Gdańsku.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.