Wrzeszcz : ulica Jesionowa / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok ogólny na ulicę Generała Charlesa de Gaulle'a w Gdańsku Wrzeszczu, po lewej kamienica nr 6, 1980 rok.