Zapomniane teorie potęgi morskiej La Belle Èpoque / Robert Wężowicz. - Wężowicz, Robert
Bonamico: flota szyta na miarę, Daveluy: powrót strategii, Galster i von Maltzahn: krytycy Tirpitza, zapowiedź nowego nurtu strategii.