[Afisz. Incipit] Szkoła Kierowców Pojazdów Mechanicznych "Ster" ... zawiadamia że z dniem 1 lipca br. uruchamia się II-gi Kurs Kierowców Pojazdów Mechanicznych ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o kursie.