[Afisz. Incipit] Szkoła Kierowców Pojazdów Mechanicznych "Ster" ... zawiadamia że z dniem 1 lipca br. uruchamia się II-gi Kurs Kierowców Pojazdów Mechanicznych ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o kursie.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.