Ex Libris Stefana Kotarskiego / [Stanisław Łuckiewicz]. - Łuckiewicz, Stanisław (1900-1989) (1957)
Przedstawia stół z ustawionymi na nim książkami, obok stołu głobus, nad stołem na ścianie mapa, u dołu napis: Ex Libris Stefana Kotarskiego.