[Afisz. Incipit] Szósta żona Sinobrodego opera komiczna J. Offenbach. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o wydarzeniu 16.07.1967 r. w Operze Leśnej w Sopocie.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.