Kościół świętego Mikołaja od strony południowej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia kościół świętego Mikołaja od strony skweru Świetopełka.
Tytuł ołowkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bazylika św. Mikołaja (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk