Podsumowanie konkursu wynalazków w resorcie żeglugi za rok 1973 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1974)
Przedstawia komisję konkursu wynalazków w resorcie żeglugi za rok 1973, 1974 r.