Podsumowanie konkursu wynalazków w resorcie żeglugi za rok 1973 - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1974)
Przedstawia komisję konkursu wynalazków w resorcie żeglugi za rok 1973, 1974 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Konkursy -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk