Ex Libris Ks. Dra Ludwika Zalewskiego / KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1935)
W obramowaniu otwarte okno i fruwające ptaki, na parapecie wazon z kwiatami, za oknem widok na wieżę. Wzdłuż dolnej i prawej krawędzi napis: Ex Libris Ks. Dra Ludwika Zalewskiego, pod wyobrażeniem autograf autora i data.