Oskar Wilde - Bunbury : Komedia dla ludzi bez poczucia humoru / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 9.01.2022 r. na Scenie Kameralnej. Rreżyseria: Kuba Kowalski, scenografia i kostiumy: Kornelia Dzikowska.