[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Dla zapewnienia bezpieczenstwa publicznego ustalam godziny milicyjne ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz z zarządzniem z 31.05.1946 r. informujący o wprowadzeniu godziny milicyjnej.