[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Dla zapewnienia bezpieczenstwa publicznego ustalam godziny milicyjne ... - Piotrowski, Jan (1907-1984). (Lębork : Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz z zarządzniem z 31.05.1946 r. informujący o wprowadzeniu godziny milicyjnej.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.