[Zaproszenie. Incipit] Der Preußische Philologenverband gibt sich die Ehre, ... zum 4. Preußischen Philologentag in Danzig vom 30. Mai bis 2. Juni 1928 ergebenst einzuladen. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie na wydarzenie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie