Z "Super Expressem" po PRL, czyli Tęsknota za Centralą - Szmit-Zawierucha, Danuta (1935-2014). (Warszawa : Veda Agencja Wydawnicza, 2004)
Zbiór felietonów drukowanych na łamach "Super Expressu".
Keywords: Polska -- obyczaje i zwyczaje -- 1945-1990.; Polska -- sytuacja społeczna -- 1945- -- relacje osobiste; Felietony polskie -- 1990-.