[Afisz. Incipit:] Wkrótce! W trójmieście! Operetka - Fr. Lehara w 3 pełnych aktach "Kraina uśmiechu" orkiestra balet chór dekoracje wystawiona przez Warszawską Operetkę Objazdową ... ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o gościnnych występach Warszawskiej Operetki Objazdowej w Trójmieście.