[Afisz. Incipit:] Wkrótce! W trójmieście! Operetka - Fr. Lehara w 3 pełnych aktach "Kraina uśmiechu" orkiestra balet chór dekoracje wystawiona przez Warszawską Operetkę Objazdową ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o gościnnych występach Warszawskiej Operetki Objazdowej w Trójmieście.
Keywords: Lehár, Ferenc -- (1870-1948).; 1901-2000; 1945-1989; Operetka (przedstawienie); Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz