Gdańsk ulica Piwna - Zietemann & Krieg (Danzig, 1922)
Przedstawia widok ul. Piwnej w Gdańsku, ujęcie w kierunku kościoła Najświętszej Marii Panny, na pierwszym planie fragment przedproża, ok. 1922 roku.
Data wg opisu na rewersie i działalności aut.
Rozm. podłoża: 30 x 24 cm.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie