Funkcjonowanie w sytuacji pomagania - w refleksji studentek i studentów pracy socjalnej / Lidia Willan-Horla. - Willan-Horla, Lidia
Słowa kluczowe: refleksyjna praktyka, superwizja w pracy socjalnej, kompetencje osoby pomagającej, podejście do pomagania, definiowanie istoty pomagania, refleksje studentów pracy socjalnej.