[Afisz. Incipit:] III Festiwal Teatru Małych Form Estrady Ziemi Krakowskiej. ([wydawca nieznany], 1969)
Afisz z programem festiwalu, który miał miejsce 15-20 maja 1969 r. w sali Klubu Robotniczego Z.Z.K Filipa 6.