Kolbudy (Rolbet) / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1968)
Przedstawia fabrykę Przedsiębiorstwa Produkcji Betonów Budownictwa Rolniczego "Rolbet" w Kolbudach, około 1969 roku.