Ex Libris Edwarda Chwalewika BHradečný. - Hradečný, Bohumil (1876-1960) (1942)
Przedstawia warszawską Kolumnę Zygmunta. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Edwarda Chwalewika. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.