I-sze okręgowe zawody eliminacyjne zakładowych straży pożarnych cukrowni Gd. Z.P.C. (Malbork : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o zawodach wraz z programem 24.05.1953 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne