[Ekslibris] Dr. Med. Anna Lerperger / [Waltraud Weissenbach]. - Weissenbach, Waltraud (1919-1985) ([wydawca nieznany], 1957)
W obramowaniu oparty o drzewo, wśród kwiatów, siedzi satyr grający na flecie, u dołu napis: Dr. Med. Anna Lerperger.