VI. Zarządzenie: Wyznaczenie cen w sklepach = 6. Anordnung: Preisauzeichnung der Ladengeschäfte. (Gotenhafen : Komisarz Miasta, 1939)
Afisz z okupowanej Gdyni z 30.09.1939 r.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja).; Gdynia (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- źródła