[Sierpień 80'] : [spowiedź na terenie stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia księdza spowiadającego stoczniowców przy bramie nr 2 w trakcie strajku, sierpień 1980 rok.