[Sierpień 80'] : [spowiedź na terenie stoczni] - Składanowski, Stanisław (1950- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia księdza spowiadającego stoczniowców przy bramie nr 2 w trakcie strajku, sierpień 1980 rok.
Autor według pieczątki na rewersie, tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia, data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Stocznia Gdańska -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Przemysł okrętowy -- strajki i lokauty -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- fotografie; Strajki i lokauty -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- fotografie; Spowiedź -- Kościół katolicki -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie