[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie art. 4 pkt. f Ustawy z dnia 21 marca 1931 r. ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydwca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu i wyszynku na terenie Gdyni od 29 czerwca 1946 roku, od godziny 1.00 do 30 czerwca 1946 roku, do godziny 24.00.