[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie art. 4 pkt. f Ustawy z dnia 21 marca 1931 r. ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydwca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu i wyszynku na terenie Gdyni od 29 czerwca 1946 roku, od godziny 1.00 do 30 czerwca 1946 roku, do godziny 24.00.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdyni wz. (-) Modliński St. Wice-Prezydent.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dnia 28 czerwca 1946 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła