[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... / Kazimierz Sankowski. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie przymusowej rejestracji psów w terminie do 31.12.1955 r. i obowiązku zaszczepienia ich przeciw wściekliźnie.