[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie przymusowej rejestracji psów w terminie do 31.12.1955 r. i obowiązku zaszczepienia ich przeciw wściekliźnie.
Keywords: Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.