[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na zasadzie art. 16 ustawy ... o powszechnym obowiązku wojskowym ... / H. Szmyciński. - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o poborze rocznika 1930.