[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na zasadzie art. 16 ustawy ... o powszechnym obowiązku wojskowym ... - Szmyciński, Heliodor (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o poborze rocznika 1930.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.