[Afisz. Incipit] Ogłoszenie : wzywa się wszystkich tych mieszkańców miasta [...]. (Zarząd Miejskich Zakładów Gazowni, Wodociągów i Kanalizacji, 1947)
Afisz nakazujący zawarcie umowy o dostawę wody i gazu 30.08.1947 r.