Ex Libris Komitetu Obchodów 700 Lecia M. Tczewa / SR. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) (1960)
W ramie widok na rynek i stojący autobus, u dołu sygnatura artysty SR No 15, wzdłuż bocznych i górnej krawędzi napis: Ex Libris Komitetu Obchodów 700 Lecia M. Tczewa.