"Communio personarum" podstawą teologii małżeństwa i rodziny / Krystian Wojaczek. - Wojaczek, Krystian (1950- ).
1. "Communio personarum" u podstaw powołania do małżeństwa. 2. "Communio personarum" u podstaw sakramentalności małżeństwa. 3. "Communio personarum" u podstaw eklezjalnego wymiaru rodziny.