Namaszczenie / Ysabel de Andia ; tł. Lucjan Balter. - Andia, Ysabel de (1937- )
1. Namaszczenie kapłańskie. 2. Namaszczenie królewskie. 3. Namaszczenie prorockie. 4. Namaszczenie Chrystusa. - Namaszczony i namaszczenie. - Namaszczenie sakramentalne. - Namaszczenie duchowe.