Ostseebad Bohnsack Kurhaus, Bes. H. Kossin, Fernruf Nr. 3. - Paul Lukowski (Gdańsk). (Danzig-Langfuhr : Paul Lukowski, Postkartenverlag, 1914)
Przedstawia dom zdrojowy w Sobieszewie, widok z przeciwległego brzegu Martwej Wisły, ok. 1915 r.
Data wg biogramu wyd.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Sobieszewska, Wyspa (Polska) -- karty pocztowe