Gdynia fragment miasta - ulica Warszawska / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia widok ogólny Gdyni, widoczny róg ul. Warszawskiej i Wolności, w głębi wieża kościoła Najświętszego Serca Pana Jezusa, ok. 1985 r.