Grand Hotel Sopot Orbis. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Okrągła naklejka na bagaż z wizerunkiem sopockiego Grand Hotelu.
Rok wydania ustalono na podstawie: Górska-Karpińska, Marzenna, Grand Hotel Sopot, 2013.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.