Alfred Jarry - Ubu Król = Übü le Roi / Teatr Wybrzeże ; przekład Tadeusz Boy-Żeleński. (Teatr Wybrzeże, 1984)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego studium aktorskiego, które miało miejsce 31.03.1984 r. w Czarnej Sali Teatru Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Jan Banucha, muzyka Andrzej Głowiński.