Słownik ortograficzny PWN [oprac.: Anna Kłosińska ; przy udziale Barbary i Marka Łazińskich ; programowanie: Wiesław Grygo, Aleksander Mucha, Maciej Sętkowski]. - Kłosińska, Anna (Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004)
Słownik zawiera najbardziej aktualne słownictwo, około 100 000 haseł i form odmiany.