Słownik ortograficzny PWN - Kłosińska, Anna.; Łazińska, Barbara (1970- ).; Łaziński, Marek; Grygo, Wiesław; Mucha, Aleksander (programowanie).; Sętkowski, Maciej; Wydawnictwo Naukowe PWN. (Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004)
Słownik zawiera najbardziej aktualne słownictwo, około 100 000 haseł i form odmiany.
Tyt. z etykiety na dysku.
Opracowano na podstawie: Wielkiego słownika ortograficznego PWN / pod red. Edwarda Polańskiego.
Nazwy oprac. wg: Pomoc --> Informacje ogólne --> Redakcja i autorzy słownika.
Nazwy programistów wg: Pomoc --> Informacje ogólne --> Autorzy programu.
Publikacja dostępna również w formie drukowanej.
Keywords: Język polski -- ortografia -- słowniki