[Afisz. Incipit] Oddział Gdański P.T.F. urządza cykl odczytów ... p.t. Elementarne cząstki materii ... / Polskie Towarzystwo Fizyczne Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujacy o wykładach na Politechnice Gdańskiej w okresie luty-marzec 1951 r.