Husak na okręcie wojennym / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka w trakcie oficjalnej wizyty, powitanie na okręcie wojennym, 1973 r.