Wrzeszcz : ulica Politechniczna 13 / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok ogólny na ulicę Bohaterów Getta Warszawskiego pozbawioną nawierzchni, widoczna kamienica numer 13 przy ulicy Politechnicznej za nią wieżowiec przy Politechnicznej 5, 1980 rok.